Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

pefben2

1. 9. 2011 13:20
Ano!

Souhlasil bych s s doživotním vězněním těchto jedinců (pozor, to jsou SPORTOVCI - znám jeden taková "sportovní klub, jehož členové "trénují" v přilehlých lesích).

A krást, ani kupovat čtyřsmradky nemusí - pod Ještědem si jeden podnikavec otevřel půjčovnu těchto sajrajtů - příroda v okolí je úplně ideální materiál k devastaci....:-/

1 0
možnosti
PL

Karotak

1. 9. 2011 13:14
Je to hlavně o lidech ...

a neohleduplnost je vidět každý den na každém kroku ... les mám rád, brázdím jej na kole, ale jen jednou sem potkal motorku v lese, když jsem jel z kopce a on jel do kopce ... já stihnu reagovat na normální věci, ale na motorku co jede stejně rychle, nebo ještě rychleji v opačném směru je těžké reagovat ... to ani nemluvím o čtyřkolkách ...

0 0
možnosti
PL

Karotak

1. 9. 2011 13:16
Re: Je to hlavně o lidech ...

když potkám pěší turisty, tak se přizpůsobím a vyhneme se, chci vidět motorkáře (čtyřkolkáře) jak rychle zastaví a vyhne se :-/, hlavně v zatáčkách kam není moc vidět a většina si najíždí do protisměru ...

0 0
možnosti
MM

myskamiki

1. 9. 2011 13:07
celkem souhlas

ale s timto si snad delate kozy: "považuji za samozřejmost vybrat takovou trasu pro jízdu, která se

bezpodmínečně vyhne cestám s turistickým značením a lokalitám, kde je

pravděpodobný výskyt většího počtu pěších." 8-o8-o Ten les je domovem predevsim ZVIRAT a ne clovek a hlavne je bychom meli chranit pred takovyma hovadam.

My uz jsem tento problem vyresili. Zabavame se lukostrelbou a stacilo upravit sipy, aby se nezapichli, ale udelali poradnou modrinu. Jeden takovy pak jeste pyskoval, tak mu to pak bylo privysvetleno rucne a od te doby kupodivu klid a motorkari se u nas neobjevuji

2 0
možnosti
C

Cynyc_

1. 9. 2011 12:40
Tahle diskuse

je značně jednostranná. Bylo by dobré, kdyby se vyjádřil i někdo za čtyřkolkáře. Problém je v tom, že jak je znám, převážná většina z nich neumí číst ;-)

1 0
možnosti
VS

Astaroth

1. 9. 2011 12:43
Re: Tahle diskuse

Umi, ale jen cislovky a to jen v pripade, ze jsou za slovem "zisk". Jedna se typicke predstavitele buranskeho kapitalismu, tucne zatylky, mocne brady, kozene bundy... Proste jako v Rusku.

0 0
možnosti

debater

1. 9. 2011 12:36
Máte naprostou pravdu

tito duševní chudáčci si ve své ubohosti ani neuvědomují že porušují Lesní zákon hned v několika jeho paragrafech. Bohužel se strany policie ČR není vůle je honit ani trestat. Psal jsem blog na toto téma už před časem. http://vladimirstastny.blog.idnes.cz/c/186550/Prudove-na-masinkach.html

2 0
možnosti
B

b.tomec

1. 9. 2011 14:54
Re: Máte naprostou pravdu

Vecsinou motorky jezdi na ucelovych komunikacich(ne primo v lese po mechu) a dle nalezu Nejvyssiho spravniho soudu CR - vsechny zpevnene verejne pristupne ucelove komunikace (byt v lese) podlehaji Zakonu o provozu na pozemnich komunikacich (byt jsou na soukromem pozemku). Plati na nich pravidla silnicniho provozu a pokud tam neni znacka zakaz vjezdu tak se tam muze jezdit libovolnym vozidlem. Zaroven se chodci musi chovat jako na pozemni komunikaci a ne jako doma na zahradce. Umistit znacku zakaz vjezdu a nebo umistit zavoru (a nebo jinou penvou prekazku) je mozne jenom se souhlasem dopravniho inspektoratu a jenom v oduvodnenych pripadech - tudiz neni mozne ji tam davat jenom proto, ze se jedna o soukromy pozemek. Vlastnici pozemku s ucelovou komunikaci musi umoznit provoz na teto komunikaci, nebo mit duvod a pozadat dopravni inspektorat o omezeni dopravy a nebo si muzou cely pozemek i s komunikaci oplotit (pak se uz nejedna o verejne pristupnou komunikaci a zakon se na ni nevztahuje).

0 0
možnosti
X

xychteen

1. 9. 2011 12:26
To je prostě jen další projev neúcty k zákonům...

...a buranizace společnosti. Hlavně aby se ruče nevytvořila "Agentura pro asimilaci čtyřkolkářů", placená z našich daní

:-)

MMCH já ujíždím na starých amerikách a vlastním i "sleepera", jehož vyladěné výfuky mi dělají obrovskou radost - ale jak se blížím k nějakým barákům, stahuju to na bublání. Protože chápu, že jiní můžou mít jiné koníčky... přeju pěkný den.

2 0
možnosti
F

Faustino

1. 9. 2011 14:27
Re: To je prostě jen další projev neúcty k zákonům...

Kdybyste to nestahoval a jezdil brzo ráno, byl byste pokládán za národního buditele.

0 0
možnosti

oldiess

1. 9. 2011 12:24
" zakrýt přilbou svůj poďobaný obličej"

sorry ale po té větě jsem přestal číst - nebo si snad myslíte, že si někdo poďobává obličej sám od sebe, aby se zařadil třeba mezi ty 4kolkáře?

0 0
možnosti
J4

J.K. 4

1. 9. 2011 12:29
Re:

Tím byla myšlena nedospělost a nevyzrálost dotyčné osoby, ať už věková nebo mentální. Omlouvám se, pokud se vás to nějak dotklo.

0 0
možnosti
P

pearmen

1. 9. 2011 12:14
Na tyto idioty platí jedno:

Silný drát napnutý mezi dva stromy ve výšce cca 120 cm. A je KLID.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

1. 9. 2011 12:18
Re: Na tyto idioty platí jedno:

U naší obce ta hovada řádí jak pominutá. Uvažoval jsem o různých řešeních včetně těch, které navrhujete Vy a přispěvatel pod Vámi, ale nechci nikoho zabít. :-(

0 0
možnosti
PV

grimosa

1. 9. 2011 12:11
jednoduché

stačí pár vysypaných hřebíků na těch správných místech a je po problému

0 0
možnosti
X

xs123

1. 9. 2011 12:01
čtyčřkolky jezdí pomalu, smrdí a řvou

Nechápu, jak jízda na čtyřkolce může někoho bavit. Dokážu ještě pochopit motorkáře, rychlá jízda a tak, i Harleye, to je také životní styl, ale čtyřkolka dobrá tak akorát  pro staré motorkáře, co už se na motorce neudrží, invalidy a ty, co jezdí k dobytku na pastvu v kopcích a nemají nebo na džíp(eventuálne ho nepotřebují, když chovají masité plemeno a mají na pastvě dost vody)..

0 0
možnosti
S

siki2008

1. 9. 2011 12:08
Re: čtyčřkolky jezdí pomalu, smrdí a řvou

příteli, jel jste někdy na čtyřkolce??? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3977x
Odpad třídím, televizor nevlastním, zelené nevolím.